top
Print side E-mail side 

Standard online

18 online teoriprøver

 Øvelse gør mester. Ja ja, vi ved godt, at det gamle ordsprog er blevet brugt og misbrugt af alt fra kaffelugtende matematiklærere til dine forældre. Men det gør det ikke mindre sandt.Det kan være en stor hjælp at have taget en prøve på forhånd, når man skal bestå politiets teoriprøve. Så ved du, hvordan det foregår, og hvilke krav der stilles. Og det virker. Vores statistikker viser, at de elever, der har taget et par prøver online inden den rigtige prøve, har langt større chance for at bestå.

Standard online indeholder 18 teoriprøver. Så kan du øve dig til hudløshed, inden du skal op til den rigtige prøve. Du kan hele tiden følge med i, om du svarer rigtigt, og der er selvfølgelig grundige forklaringer til alle situationer.

Teoriprøverne kan både gennemføres som databaserede prøver og som traditionelle teoriprøver. Med andre ord: de er bygget op nøjagtig som den rigtige teoriprøve hos politiet.

- Tag prøverne, så mange gange du vil.
- Følg dine resultater via smilies!
- iPhone-app medfølger ved køb af 30 dage eller derover.


 

 

Hjalp mig rigtig meget til at være godt forberedt :)

Jeg er meget tilfreds. Den tænder mig virkelig!

Super fed side. føler mig 100% klar til teoriprøven! wish me good luck ;)

Jeg synes at den er helt perfekt :) den er nem at finde rundt i og ikke mindst at lære af :) den hjælper i hvert fald mig rigtig meget :)

Trafiktesten.dk er rigtig god at benytte inden man skal til Politiet's teoriprøve. De prøver herinde, minder meget om den rigtige. Bestod med én fejl :)

Den er rigtig god hvis man næsten lige står og skal til teoriprøve :) Super Hjemmeside!!!

Mega nice, gode billeder og meget klar stemme + jeg er helt vild med at man kan gå hurtig videre til næste billede :D

Anbefaler denne side til alle. simpelthen så god. :-)

God side. Meget autentisk. Har lige bestået teoriprøven med 2 fejl.


 

 

Forbered dig og bestå Politiets teoriprøve første gang...