top
Print side E-mail side 

Elite online

31 teoriprøver og undervisning

 Det er ingen kunst at bestå, når man ved præcis, hvad der kræves og det ved du med Elite online.Med Elite online har du adgang til 31 teoriprøver, herunder 11 emneprøver – 24 timer i døgnet! Så er du klar til teoriprøven, uanset om du bruger mange dage på at forberede dig eller måske bare bruger hele den sidste nat. Prøverne ligger klar på nettet, og du kan tage dem lige så mange gange, du vil. Du kan hele tiden følge med i, om du svarer rigtigt, og der er selvfølgelig forklaringer til alle situationer.

Teoriprøverne kan både gennemføres som databaserede prøver og som traditionelle teoriprøver. Med andre ord: de er bygget op nøjagtig som den rigtige teoriprøve hos politiet.

Fleksibel undervisning
Med Elite online har du adgang til hele undervisningsforløbet hjemmefra. Det betyder selvfølgelig, at du kan genopfriske det, du har lært i timerne, men det betyder også, at du kan tage én af lektionerne hjemmefra. Helt lovligt.

Det får du også
Du får også dvd’erne ”Forstå & bestå”. Det giver dig mulighed for at forberede dig hjemmefra, så undervisningen bliver så effektiv som muligt.

Sidst men ikke mindst får du vores iPhone-app med alle teoriprøverne.

Generhvervelse af kørekort
Elite online er det rigtige valg til generhvervelse af kørekort.


 

 

Hjalp mig rigtig meget til at være godt forberedt :)

Jeg er meget tilfreds. Den tænder mig virkelig!

Super fed side. føler mig 100% klar til teoriprøven! wish me good luck ;)

Jeg synes at den er helt perfekt :) den er nem at finde rundt i og ikke mindst at lære af :) den hjælper i hvert fald mig rigtig meget :)

Trafiktesten.dk er rigtig god at benytte inden man skal til Politiet's teoriprøve. De prøver herinde, minder meget om den rigtige. Bestod med én fejl :)

Den er rigtig god hvis man næsten lige står og skal til teoriprøve :) Super Hjemmeside!!!

Mega nice, gode billeder og meget klar stemme + jeg er helt vild med at man kan gå hurtig videre til næste billede :D

Anbefaler denne side til alle. simpelthen så god. :-)

God side. Meget autentisk. Har lige bestået teoriprøven med 2 fejl.


 

 

Forbered dig og bestå Politiets teoriprøve første gang...